Sunday, November 24, 2013

NYX

Konačno je i NYX stigao u Srbiju! Dugo smo čekale ovo i oduševljene smo! Pošto je prvo stigao u Novi Sad, nikako nismo mogle da se organizujemo da odemo do Alexandar Cosmetics i pogledamo. Kada je otvoren štand u  TC "Ušće" otišle smo i kupile par proizvoda da se i same uverimo u kvalitet NYX-a. Definitivno je opravdao sva očekivanja. Za početak smo odabrale tri karmina, sjaj za usne, fiksator i paletu senki. Ostavljamo vas da uživate u fotografijama. U komentarima preporučite svoje omiljene NYX proizvode.

                                                                                                                                                                         Tea i Brlja :)

Matte finish setting spray je prva stvar koju smo kupile, jer kod nas ne postoji veliki izbor takvog proizvoda. Dolazi u bočici od 60ml, na vodenoj je bazi i sadrži ekstrakt lista bokvice. Ne sadrži parabene kao i sve ostalo iz NYX kolekcije, pa mogu da ga koriste i oni alergični na iste. Miris je u početku bio čudan, ali on ispari ubrzo posle nanošenja. Odlično matira kožu i šminka duže traje.





Od velike ponude karmina, ovi su nam zapali za oko. Kupile smo dve Matte nijanse Nude i Angel. Zaista su odlični, ne suše usne i dugo traju. Boje su veoma pigmentisane, pa i mala količina je dovoljna da prekrije cele usne.







Još jedan ruž za koji smo se odlučile je u nijansi Heute Melon. Odlično hidrira usne i ostavlja osećaj kao da ste nanele labelo. Boja je mešavina narandžaste i crvene i odlično izgleda na usnama. Toplo ih preporucujemo isprobajte.




Sjaj koji smo izabrale je u nijansi Tea Rose. Boja se donekle poklapa sa Angel karminom, pa čine odličnu kombinaciju. Ono što nam se jako dopada kod njega je to što se lepo razmazuje i ne čini usne lepljivim. Plus odlično miriše.




Paleta Natural sadrži tri Matte i tri Shimmer nijanse. Odlična je za dnevnu i noćnu varijantu. Dolazi sa aplikatorom.





4 comments:

  1. Love the lip colors.

    http://thinkworkandgo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Sve mi se svidja, jedva cekam da isprobam njihove proizvode! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bas nam je drago da ti se svidja. Neces znati sta pre da kupis! :)

      Delete